CONTACT  English   -  français

Contactgegevens voor het Huis Belmal - Ecole des Malletiers Nicolas Gilbert school - België en Ecole des Malletiers Jean Paré Project in Frankrijk * : 

 

- per email : info@belmal.be   

 

- per telefoon (België) : 086 49 94 94  (internationaal : +32 86 49 94 94).

 

- toonzaal (mini-expo) : vanaf maart 2018 te Durbuy, Rue du Comte Théodule d'Ursel 26 (nabij de "Sanglier des Ardennes", en het d'Ursel kasteel). Open op vrijdag, zaterdag, en zondag, of op afspraak op dinsdag en donderdag.

 

Cursussen en opleidingen. 2017, 10de verjaardag van Belmal, conservatorium, met sindsdien de opvolger, met name de 'hernieuwde' school Ecole des Malletiers, Nicolas Gilbert en Jean Paré van 1530, België en Frankrijk. Websites: Ecole des Malletiers België en Ecole des Malletiers proj. Frankrijk

 

Bestek (raming) kost van een restauratie. Om een bestek aan te vragen, klik hier. Bij Belmal worden door de meesters en leerlingen antieke reiskoffers van de Belmal eigen verzameling hersteld of gerestaureerd, alsook deze van particulieren, verenigingen, musea, culturele organisaties, en ondernemingen die een koffer- of reisuitrustingen-patrimonium bezitten (o.a. het Huis Delvaux te Brussel). 

 

Ambachtswerk, nieuwe koffers. Informatie m.b.t. de stijl, normen, en exclusieve reiskoffers en -uitrustingen die door Jean-Pierre Bal, meester-ambachtsman, vervaardigd worden. Klik hier.

 

Bezoek aan de museum-collectie, of het hoofdatelier, enkel op afspraak mogelijk, en onder voorbehoud van aanvaarding van de aanvraag, door de directie van Belmal - Ecole des Malletiers. 

 

> BELMAL thuis <

 

* voor FR : beheersorgaan te Charleville-Mézières, met vestigingen te Laval en Parijs. 

 

 

© Copyright 2018, OGISPES voor BELMAL Atelier Museum, Restauratie, BELMAL Malletier en Ecole des Malletiers Gilbert - Paré (Belmal Conservatorium). Alle rechten voorbehouden. Het reproduceren van deze website is niet toegestaan.  Update: 2018-04-12